Skip to content

Live betting på nätet

Brukar du betta på sport men är sugen på lite mer in-game action? Då är live betting ett fantastiskt bra alternativ för dig. Det innebär i stort att du satsar på odds under tiden som en match pågår, vilket även kan innebära att oddsen förändras under matchens gång. Vi kommer att förse dig med de speltips du behöver för att få en så bra live betting-upplevelse som möjligt. Om du brukar följa någon specifik fotbollsliga eller tennisturnering kan du öka spänningen genom att satsa på live odds.

För att du ska kunna satsa på live betting behöver du välja en bettingsajt som erbjuder det i sitt utbud. De allra flesta bettingsidor har live odds i sitt utbud, men storleken och variationen på marknaderna kan skilja sig åt rejält. Vi hjälper dig att hitta en live bettingsida som uppfyller dina krav genom att förse dig med informativa och objektiva recensioner av en mängd spelsajter. Många av sidorna erbjuder både casinospel och betting, vilket är bra för dig som vill kombinera ditt spelande med bägge speltyperna. Det finns även en del bettingsajter som erbjuder dig att se matcherna i livestream direkt på hemsidan, vilket ger dig större möjlighet att följa matchen du vill spela på.

Arena med tennisplan

Hur fungerar live betting online

Live betting online kan se ut på olika vis beroende på vilken bettingsida du spelar på. I vanlig betting satsar du ofta på vem som vinner en match, vilket du även kan göra när du bettar live, men det finns också många fler oddsalternativ tillgängliga i live betting. Du kan bland annat satsa på vem som vinner nästa set i en tennismatch, vilket lag som får nästa hörna i en fotbollsmatch eller vilket e-sportslag som slår ut nästa torn i en League of Legends-match.

Live odds är föränderliga, vilket också höjer spänningen. Om du är väldigt kunnig inom en sport kan du även använda dina kunskaper för att kunna läsa av en match och därmed lägga bra insatser. Innan du väljer en sajt med live betting bör du läsa våra recensioner, där redogör vi för varje bettingsidas utbud av just live spel. Vi ger dig information om vilka sporter du kan satsa live på samt hur många marknader som finns tillgängliga.

Populära live sporter i Sverige

En del live sporter är mer populära än andra och den allra populäraste är fotboll. Du brukar kunna betta live på stora ligor så som Allsvenskan, La Liga och Premier League, men även på stora turneringar så som VM, EM och Champions League. Live odds brukar även erbjudas på ishockey, tennis och bordtennis. Många sajter har live betting som en egen flik för att du på ett smidigt sätt ska kunna se vilka spel som finns tillgängliga live för tillfället. Även e-sporter brukar erbjudas live, de vanligaste e-sporterna är CS:GO, League of Legends, Dota2 och Overwatch. E-sport är perfekt för live betting då du oftast kan följa matcherna via olika streamingsajter.

Satsa på live odds online och följ matchen i livestream

När du satsar pengar på live odds kan du på vissa sajter även se livestream av matchen i fråga. Vanliga krav för att kunna se matcherna live är antingen att du har lagt ett spel på en match eller att du har pengar att spela för på ditt spelkonto. Live betting blir så mycket roligare och mycket mer spännande när du kan följa matchen live. Då kan du känna av stämningen och formen på ett lag eller en spelare och sedan lägga din insats utifrån det. Du har stor chans att lägga en insats på ett fördelaktigt odds när du väljer att spela på live odds, då du snabbt kan se om matchen vänder när du ser den live.

När du följer oss på sverigebet.net får du gott om tips på sajter där du kan spela på live odds online. Vi ger dig även tips om hur du hittar bonusar som kan användas på live betting, för att du ska kunna maximera dina vinstchanser. Oddsen kan ändras snabbt när du bettar live så det gäller att vara uppmärksam och ha is i magen när du ska lägga din insats. Med vår hjälp blir det enklare att satsa på live odds på nätet!

sports field